Categorieën
Uncategorized

Wilt u uw lichaam piercen?

Tattoo Eindhoven

Tattoo Eindhoven Piercing wordt soms gedaan in dezelfde piercingsalon of spa waar een persoon zijn/haar piercing heeft laten zetten, en het proces en de kunst van het piercen zijn in beide settings hetzelfde. Meestal vragen piercers in een piercingsalon aan klanten om hun hele lichaam in één bezoek te laten piercen. Het is de kunst om verschillende delen van het lichaam in dezelfde piercingsalon te piercen. Meestal in een spa, kunnen piercers een patron selecteren om naar believen gepierced te worden. Het piercingproces is het tekenen van een ontwerp of patroon in de huid, hoewel het kunstwerk misschien niet direct te zien is, zoals een zwarte tatoeage.

Hoe wordt het in de piercingsalon gedaan?

De techniek is vergelijkbaar met de manier waarop carvers tatoeëren op leer. Professionele piercers tekenen een code op de huid van de klant om de piercer en de klant duidelijk te maken welke vorm van een piercing zal worden gegeven. De eerste stap in het proces is dat de schoonheidsspecialist of estheticus de huid zal wassen en eventueel vuil zal verwijderen dat de piercing zou kunnen maskeren, vervolgens zullen zij de omtrek van het gewenste gevormde lichaamsdeel met een Sharpie tekenen. Nadat de omtrek is getekend, vouwt de schoonheidsspecialiste de huid terug op zijn plaats en brengt de naald onder de huid aan. Soms gebruikt de estheticus een naald met een dubbele dikte om de piercing beter zichtbaar te maken. Nadat de piercing is gezet, wordt het haar bij de wortel uitgetrokken om het op zijn plaats te houden totdat de speciale was is opgedroogd en het haar aan de huid heeft vastgemaakt.

Hoe lang duurt het voordat het genezen is? Meestal genezen piercings binnen een paar dagen. Piercings zal terugkeren naar zijn normale staat zodra de piercing is schoongemaakt en genezen. Het genezingsproces zal niet schadelijk zijn voor de piercing site, maar het zal roodheid en zwelling veroorzaken op het gebied. Dit is volkomen natuurlijk en mag geen reden tot bezorgdheid of alarm zijn.

Wat zijn de kosten van een piercing?

De kosten van een piercing zullen variëren, afhankelijk van de plaats, het deel, het soort en het aantal piercings.

Het is noodzakelijk om naar een professionele piercingsalon te gaan om je piercing te laten zetten. Raadpleeg uw lokale Better Business Bureau. beginnen met een kleine test piercing (het is niet nodig om te gaan voor een volledige gauge).

Een piercingpistool mag nooit worden gebruikt (behalve bij oren) vanwege het gebrek aan goede hygiëne en omdat er agressieve uitrekking van de huid optreedt.

Slotopmerkingen: Het is volkomen natuurlijk om een klein, zacht duplicaat van oorlellen/neus te hebben – zoals mollen. Uniek? Zeker, maar toch kiezen veel mensen voor unieke piercings die “Karakter” aan hun piercing geven. En het hebben van een te kleine piercing, zoals een wenkbrauw of een tong, kan er nogal vreemd en zelfs aandachttrekkend uitzien. Lees meer over mode en fictie piercings op Helpskirts.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.