Categorieën
Verzorging

Wat is Therapeutische Massage

Massage Den Haag

 

Therapeutische massage:

Massage wordt ook wel therapie genoemd. Een therapeut oefent druk uit op een gekozen plek op het lichaam om pijn te verlichten, de bloedsomloop te verhogen of de flexibiliteit te verbeteren. Ook worden hiervoor warme oliën gebruikt.

Het is zeer effectief bij de behandeling van gewone kwalen. zowel kleine als ernstige kwalen. Hoewel het wordt beschouwd als een niet-invasieve behandeling, toch is het niet helemaal niet-invasief. Ernstige complicaties kunnen optreden wanneer een laksheid niet wordt gecorrigeerd als gevolg van complicaties.

In medische termen wordt massagetherapie ook wel reflexologie genoemd. Het is een niet-invasieve methode om het lichaam te genezen, vergelijkbaar met Lasertherapie. Helaas is er de gewone massage die een vrij agressieve behandeling van de huid inhoudt.

“Als een patiënt een slechte reflex heeft, kan dat leiden tot een negatieve reactie op de massage.”

Het maakt niet uit wat voor soort massage therapie u besluit te hebben, moet u weten over de massage kussen. Zie het als uw manier van verzachting voor welke behandeling die u krijgt van een masseuse.

Over het algemeen bevat het massagekussen een matras met een laagje dons dat het lichaam van de cliënt draagt. Op deze laag macrofaag bevinden zich lotions of oliën. Het hele idee is om een betere bloedcirculatie te bevorderen.

Voor een betere bloedsomloop geloven velen dat er een speciaal soort druk in het lichaam wordt gecreëerd. Deze circulatie wordt vermoedelijk veroorzaakt door het overbrengende effect van de handen, voeten, ellebogen en andere gewrichten op het lichaam. Het algemene effect van druk is dat het bijdraagt tot een betere werking van de organen van het lichaam.

Als een masseur te veel warmte maakt, zal de lichaamstemperatuur stijgen. Hierdoor zal de olie of lotion die wordt gemasseerd minder effectief kunnen werken. De masseur zal meer was, olie of andere producten aan het lichaam kunnen onttrekken, maar de extra warmte die door de massage wordt gemaakt zal nog steeds nodig zijn. Dit is een probleem dat consumenten moeten vermijden, omdat de extra warmte die door het massagekussen wordt onttrokken, meestal wordt uitgevoerd in een kuuroord of schoonheidssalon, waar de omgeving rustiger is.

Consumenten die een volledig pijnloze massage willen, kunnen een Brazilian Wax Therapy overwegen.

Lees meer:

Ontspanningsmassage Den Haag

Sportmassage Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.