Categorieën
Verzorging

Laser Ontharing

Permanent ontharen Rotterdam

 

Op het gebied van laserontharing is dit waarschijnlijk de heilige graal onder de ontharingsmethoden. Als er geen haar te zien is, heeft deze methode geen bijwerkingen. Het is ook ideaal voor grote gebieden zoals de borst, rug en benen. De gemiddelde kosten voor een laserontharingsbehandeling liggen tussen de $400 – $500. Helaas reageren niet alle patiënten op de behandeling.

Voor een permanente ontharing zijn meerdere behandelingen nodig. In het begin kunnen sommige haren teruggroeien. Echter, na een paar behandelingen zullen de haren niet meer groeien. De behandeling wordt dus als permanent beschouwd.

Er zijn ook andere fysieke methoden om lichaamshaar te verwijderen. Deze methoden omvatten het gebruik van ontharingsmiddelen, scheren, harsen, of sugaring. Deze methoden kunnen ook thuis worden toegepast. De chemicaliën die u gebruikt om het haar te verwijderen, kunnen ook de huid beschadigen. U kunt dus last krijgen van irritatie, roodheid of een branderig gevoel als u deze methoden gebruikt.

Elektrolyse is een fysisch of chemisch proces dat wordt gebruikt om lichaamshaar te verwijderen. Het is pijnlijk, tijdrovend en duur om lichaamshaar permanent te verwijderen. Elektrolyse is zeer nuttig voor kleine gebieden waar u permanent wilt ontharen. De gemiddelde kosten om een gebied zoals de bovenlip te behandelen zijn $150 per uur. U kunt er echter van uitgaan dat u deze procedure acht keer moet herhalen voordat u het gewenste resultaat bereikt.

Een andere methode die nu steeds meer wordt aangeboden is een laserontharingssysteem voor thuisgebruik. Rechten zoals Lux Green IPL zijn vrij populair en betaalbaar geworden. Ze kunnen tot $1.000 kosten. Natuurlijk kun je niet verwachten dat één behandeling het haar permanent verwijdert. Het hangt allemaal af van de vaardigheid van de persoon die de behandeling uitvoert. In de meeste gevallen wordt het haar alleen aan de oppervlakte van de huid weggebrand. De wortel is er nog steeds en na enige tijd zal het haar weer teruggroeien. Er kan ook wat hergroei zijn, maar die zal anders gekleurd en dik zijn. De meeste mensen zijn op zoek naar resultaat en daarom bieden de meeste klinieken om het jaar of zo een touch-up sessie aan.

Laserontharingsbehandelingen zijn een goede manier om ongewenst haar op een bepaalde plaats te verwijderen en met regelmatige vervolgsessies vinden de meeste mensen dat de investering zeker de moeite waard is. Het hangt allemaal af van de professional die wordt gebruikt. Een probleem dat veel mensen hebben is de kostprijs van laserontharing. Ja, het is vergelijkbaar met een spa reis of andere vormen van schoonheidsbehandelingen, maar de kosten zijn allemaal gebaseerd op uw huidtype en haar. Het is gewoon niet mogelijk om de ontharingskosten bij iedereen te laten overeenkomen. Dit is de reden waarom het zo belangrijk is om te overleggen met de arts of schoonheidsspecialiste van de kliniek die u kiest. Zij zullen de juiste ontharingsmethoden kennen die het beste werken met uw huidtype en persoonlijk budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.