Categorieën
Uncategorized

How to Make a Good Haircut

bij de kapper - kapper stockfoto's en -beelden

Probeer voordat je naar de kapper gaat eerst een kleine afspraak te maken. Dit geeft je de kans om te zeggen welke kapselstijlen je voorkeur hebben, bij voorkeur met een typisch kapsel voor een knipbeurt, je zou kunnen hebben verteld wat je kapsel zou zijn (als je een favoriet kort kapsel hebt). Dit zal je ook helpen om je haar van tevoren te plannen, zodat het klinkt alsof je goed voorbereid bent op een knipbeurt.

Om er zeker van te zijn dat je altijd het best voorbereid bent, moet je van tevoren beslissen welk kapsel je het leukst vindt. Laat jij je altijd EERST knippen? Of doe je tussendoor nog een snelle en laatste knipbeurt?

Je kunt daar zitten of staan. Je kunt op je stoel zitten of als je een tafel hebt, probeer erin te zitten. Je rug zal naar de spiegel gericht zijn, dus je moet ervoor zorgen dat je een goede indruk maakt. Probeer jezelf van de zijkant te bekijken. Hoe witter je eruit ziet, hoe overtuigender je wordt, de eerste indruk leek niet de blijvende indruk te zijn die je het liefste had? Je kunt spanning losmaken, haar wassen, het haar op een komische manier ronddraaien of kalmeren met wat rustgevende muziek. Luister naar rustgevende eigenaar Tussen het volume Medema of het horen van rustgevende taal. pop je broek op zijn plaats. Ik ging een sigarettenpauze nemen, maar er waren duidelijk al 2 rokende mannen van 6 maanden in de kamer. Doe je sigaret daar meteen in, praat niet, informeer niet in de kamer, ga gewoon zitten (als je je verveelt, ga dan gewoon zitten, maar doe het niet'

Gebruik de sigarettiquette als je aan de sigaret zit. Probeer het uiteinde van de sigaret niet op tafel te leggen om hem op gang te brengen en plaats geen hete lucht over de sigaret. (niet alle enquêtes zullen ons dit vertellen, maar bij twijfel)

Plan met wie je gaat praten als je voor het eerst gaat zitten. Dit is een van de belangrijkste tips waar we voor gaan. Ik heb geen rugprobleem, maar in mijn woorden was ik bang om de stoel voor mezelf op zich te nemen. Zorg dat je contactpersoon bereikbaar is, je gaat niet in de kappersstoel zitten als je maar 5 minuten hebt met de man die in zijn vinger knipt als je 30 minuten hebt en hij is aan het kletsen met zijn collega. Zonder rugleuning wordt de kracht van de stoel op de proef gesteld en als de stoel zwak is, is de kans groot dat de stoel het gewicht van de breedte van uw rug niet kan dragen als iemand uw bad hair day wil krijgen.

Draag verstandige deodorant, je kunt anti-spray gebruiken, spray het nadat je je haar hebt gewassen, maar voordat je gaat zitten en je haar droogt, omdat het je zal helpen je olie onder controle te houden. Een goedkoop decongestivum zal hetzelfde doel dienen.

Voor het opstaan ​​moet je zittend gedaan worden, staan ​​zonder volledig te laten zien dat je zit is voor een langere periode.

Ten slotte moet je met andere mensen praten nadat je klaar bent met de verzorging. Vertel je vrienden dat de kamer stil is en dat je ontspannen bent, geef je zorgvuldige discussie niet weg. Je zult je uiteindelijk alleen maar ongemakkelijk voelen.

Nu jullie allemaal bij de kapper zijn, stop niet. Je kunt voor alles oefenen. Het volgende jaar kun je je lichaam gaan poetsen. Als je een korter kapsel hebt, doe dan de haren naar achteren en zorg dat het eruitziet zoals jij dat wilt.

Hoop dat je blij bent met alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.