Categorieën
Verzorging

Hoe voorkom je het ontstaan van rimpels

Skin care producten Rotterdam

 

Het belang van huidverzorging voor het behoud van uw jeugdige gloed.

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam, en speelt dus een vitale rol in onze gezondheid. Ze wordt voortdurend blootgesteld aan verschillende omstandigheden: zon, wind, vuil, stress en hitte, plus het gebruik van verschillende cosmetica en toiletartikelen, plus de giftige chemicaliën waaraan we dagelijks worden blootgesteld, plus… noem maar op. Als gevolg daarvan wordt onze huid zwak, verliest haar elasticiteit en krijgt ze rimpels.

Hoe voorkom je het ontstaan van rimpels?

Er zijn vijf belangrijke stappen die u moet nemen, om de ontwikkeling van rimpels te voorkomen:

1. Bescherm uw huid tegen de zon.

De ultraviolette stralen (UV) van de zon kunnen uw huid extreme schade toebrengen. De blootstelling van uw huid aan de zon kan zeer schadelijk zijn. Ze kan uw huidcellen verzwakken, ervoor zorgen dat ze catecholamine produceren, en kan ook de veroudering van de huid versnellen. Als u toch onder de zon moet, verwijder dan alle sporen van uw make-up met zonnecrème en breng een UV-beschermende lotion aan nadat u uit de zon bent geweest.

2. Breng uw Skin care producten aan voor het slapengaan.

Het is een mythe dat je huid vettig moet zijn om olie te laten doorsijpelen. De juiste huidverzorgingsproducten die door de huid sijpelen zijn op waterbasis en alcoholvrij. Daarom hoef je je huid niet in te vetten.

Als u geen ochtendmens bent, is het een goed idee om een toner aan te brengen voordat u uw gezicht wast. Zo voorkomt u dat uw make-up de poriën verstopt. U kunt ook een “bedtijd serum” gebruiken om overtollige olie te absorberen. Na het wassen van je gezicht is het essentieel om een olievrije vocht inbrengende crème te gebruiken.

3. Drink veel water.

“.5 liter per dag is niet altijd genoeg. Bedenk dat de huid zelf een tekort aan water heeft. Het heeft drie (3) uur nodig om alles te absorberen wat het tegenkomt. Wanneer de cellen in uw lichaam slechts drie (3) uur kunnen verwerken voor energieproductie, kunt u zien hoe belangrijk het is om verloren vocht te vervangen. Drink voldoende water om uitdroging te voorkomen. Het is ook belangrijk om ’s nachts uitdroging te voorkomen. Zorg ervoor dat u voldoende vocht binnenkrijgt voordat u naar bed gaat.

4. Vermijd de zon en zonnebanken.

ziekte, ziekten, vervuiling en UV-straling van de zon kunnen sommige huidcellen doden. Daarom zijn zonnebanken niet altijd veilig. Vermijd zonnebanken. Als u toch bruin moet worden, gebruik dan een staande zonnebank.

5. Hoe er jonger en rimpelloos uit te zien.

“.5 jaar is misschien een lange tijd. Vraag het iedereen die het heeft laten doen. Gezichtsoefening is niet moeilijk. U kunt uw uiterlijk en gevoel in slechts enkele weken veranderen.

Lees meer:

https://www.aqueencosmetics.nl/lashes-bestellen?lang=nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.