Categorie├źn
Uncategorized

Hoe maak je Henna wenkbrauwen in 5 eenvoudige stappen

Henna brows cursus

Henna is een plantaardig derivaat dat wordt gebruikt om haar en huid te verven. Het wordt gemaakt van de bladeren van de Indiase henna-plant, die in verschillende streken van de wereld wordt geteeld, maar voornamelijk in Afrika. De plant is een struik die tot 2 meter hoog kan worden. Hij heeft kleine, ovale bladeren en wordt voornamelijk gebruikt voor het verven van haar en huid met een roodachtig oranje kleur.

Henna wordt gemaakt door het te mengen met water, meestal gekookt in een ketel. De kleurstof wordt dan met de hand uit de bladeren geëxtraheerd. Het kan op het haar worden aangebracht door de vloeistof op de hoofdhuid te gieten, of het kan worden gebruikt om haarverf te verwijderen.

Henna voor dreadlocks

Dreadlocks kunnen van elke plant worden gemaakt, van acacia tot kassia, maar de meest populaire en traditionele is henna. Hennas worden gekweekt in India en worden gebruikt voor het verven van haar.

Er zijn twee manieren om henna voor dreadlocks te gebruiken. De eerste manier is de "natuurlijke methode". Deze methode zal resulteren in natuurlijke krullen. De tweede manier is de "chemische methode". Deze methode resulteert in donkerdere, rechtere lokken. Allebei deze methodes komen aan bod in een henna brows cursus.

Henna tips

Wees voorzichtig bij het aanbrengen van henna. Als het op je huid komt, zal het vlekken maken op je kleren en handdoeken. Laat de henna niet langer dan aanbevolen op uw haar of huid zitten. Het kan vlekken maken op je haar, huid en handdoeken. Zorg ervoor dat u de henna dampen niet inademt.

Zelfs als je net begint, is het belangrijk om een paar dingen in gedachten te houden. Veiligheid moet altijd op de eerste plaats komen. Volg alle instructies en waarschuwingen op de verpakking van de henna. Als je henna op je dreads aanbrengt, zorg er dan voor dat het niet op je huid of kleding komt. En draag zoveel mogelijk handschoenen om je handen te beschermen tegen vlekken.

Als je henna in je haar gebruikt, zorg er dan voor dat je je haar goed uitspoelt met lauw water om de kleurstof te verwijderen. U kunt ook proberen een gewone shampoo te gebruiken om henna uit het haar te verwijderen.

Conclusie

Henna is een plantaardig derivaat gemaakt van de plant Lawsonia Indica. Het kan gebruikt worden op het haar en de huid om natuurlijke kleuren te creëren, of het kan gebruikt worden op dreads en ander textiel om permanente kleuren te creëren.

Het kan ook worden toegevoegd aan zelfgemaakte haarverzorgingsrecepten om natuurlijke haarkleuren te creëren en het haar te versterken. Zoals bij elke kleurstof op plantaardige basis, is het belangrijk om de instructies zorgvuldig en veilig op te volgen bij het gebruik van henna.

Henna is een veilige en natuurlijke manier om je haar en huid te kleuren. Gebruik het verstandig en geniet van de voordelen van deze eeuwenoude traditie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.