Categorieën
Verzorging

Hoe krijg je de beste kleur voor je wenkbrauwen

Wenkbrauwen breda

 

Te dun?

Gebrek aan wenkbrauwen kan vaak wijzen op een medisch probleem. Als je wenkbrauwen te dun zijn, kun je lijden aan een aandoening die voorkomt dat je lichaam de huidproteïnen collageen en elastine produceert, die nodig zijn voor gezonde, dikke wenkbrauwen. De aandoening heet het dunne-lippen-syndroom, en verwijst naar een medische aandoening waarbij je lippen dunner lijken dan vergelijkbaar uitziende delen van andere delen van je lichaam. Als u deze aandoening heeft en u merkt dat uw wenkbrauwen en wimpers anders zijn, moet u uw arts raadplegen.

Te zwaar?

Als je een vrouw bent, kan het je opvallen dat je wenkbrauwen zo licht zijn, dat ze helemaal geen kleur lijken te hebben. Als je wenkbrauwen echter te licht zijn, kunnen ze een goede uitvinding zijn. Mannen kunnen ook te lichte wenkbrauwen hebben, of wenkbrauwen die te donker zijn. Sommige culturen hechten waarde aan deze gelaatstrekken, terwijl andere proberen er beter uit te “zien”. Mensen met tatoeages of mensen met een onfatsoenlijke persoonlijkheid worden soms geassocieerd met het hebben van te zware wenkbrauwen.

Helpt training?

Jaren geleden, toen het in de mode was om opvallende wenkbrauwen te hebben, gebruikten stylisten een speciale formule om de illusie van dikkere en donkerder wenkbrauwen te geven. Deze formule was meestal als volgt: as binnen, een driehoek super, rots buiten. In principe, als je donkere rots buiten had, kon je het faken met een lichtere tint van buiten. Mensen zouden poeders met witte poeders gebruiken om de wenkbrauwen te tinten om de indruk van hoge jukbeenderen te geven.

De stylist schaduwde de gebieden waar de regel van de wenkbrauwen moest zijn. Als je lichte wenkbrauwen had, kon je het dorstige deel van de wenkbrauw opvullen met zwart poeder.

Type III – dun, pezig, recht, aandachtsgeil

Dit zijn de lastige wenkbrauwen. Er bestaan een aantal technieken om deze look te creëren. Het kan worden geïnitieerd door de wenkbrauwhaartjes een paar seconden in een draaiende beweging rond te draaien. Klop vervolgens op je wangen en wrijf ze in met een energie zout. Veeg een kleurtje van nagellak of nagelkleur over het gebied waar de haartjes moeten komen. Als je moeite hebt om de beste kleur voor je wenkbrauw te vinden, borstel dan een beetje kleur op de plek waar je weet dat het zou moeten zijn. Als je het niet kunt zien, verbergt het iets.

Dankzij haarkleur, oogschaduw, en lipgloss, kunnen oogBobbiePicks winethy wenkbrauwen überhaupt gebeuren. Hier zijn de gemakkelijke stappen voor hazelaar:

* hazelnootkleur is donkerder dan je natuurlijke wenkbrauwen en moet worden vervaagd met bruin potlood;

* harmonieert met uw oogschaduw en lippenstift kleur;

* gebruik zwarte mascara, geen bruine – zijdeachtige tinten maken de boel kliederig;

* Breng volheid aan op de wenkbrauwbotten. beugel donkere schaduw met lichte oogschaduw van links naar rechts;

* omlijn de binnen- en buitenranden van de ogen waar de lijnen elkaar raken, voor een rokerige look;

* vullen schaarse gebieden op.

Lees meer:

Acrylnagels Breda

Wimperextensions Breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.