Categorieën
Verzorging

Hoe kom je van een schoonheidssalon af?

Gezichtsbehandeling Nijmegen

 

Het eerste waar iemand die naar een schoonheidssalon gaat voor behandeld wordt is de huid. U wilt een gratis, uitgebreid, gezicht huid consult ten minste een maand voorafgaand aan de grote dag. Dit is omdat een nieuwe huidreactie, opwinding, of prikkelbaarheid ongeveer 24 uur na de gezichtsbehandeling kan opduiken omdat de huid zijn eigen manier heeft om zichzelf te beschermen. Meestal zie je pas na ongeveer 12 uur verbeteringen of de gewenste resultaten. Je wilt er zeker van zijn dat je huid er gezond uitziet en je kunt niet riskeren dat je rimpels krijgt.

Een gezichtsbehandeling is een diepe reiniging, massage of sauna sessie die een lange weg gaat in het houden van uw huid en spieren gezond en zit vol met anti-oxidanten, zoals vitamine A, C, E, en andere voedingsstoffen. Het is een proces dat zowel in een kuuroord als thuis kan worden toegepast. Studenten esthetiek kunnen het goed toepassen, maar het hangt echt af van de professionaliteit van de technicus die de procedure uitvoert.

1e, je reinigt, scrubt en hydrateert je gezicht.2e, je brengt een zelfgemaakt gezichtsmasker aan of eentje die je in een winkel kunt kopen.3e, je brengt een bloedsomloopverhogend masker of ooggel aan.4e, je brengt een stressverlichtend tekstmasker aan. Dit masker plaats je tien minuten over je gesloten ogen.5e, je ontspant met een slaapmiddellampmassage.6e, je gebruikt afwasmiddel in het badproces.

Het bovenstaande zijn de basisstappen van een gezichtsbehandeling. Elke persoon heeft een ander gevoel en gevoel van hoe ze zich voelen elke keer als ze gaan door de ervaring van een gezichtsbehandeling, is het het beste om naar een spa of een huidarts te gaan voor een gezichtsbehandeling voor uw specifieke huidtype om het beste resultaat te krijgen. Gezichtsbehandelingen helpen op vele manieren omdat het poriën kan ontstoppen, de huid losmaakt en dode huidcellen verwijdert. Leer meer over de volgende stappen:

Gezichtsmasker:

-Selecteer een masker dat het meest geschikt is voor uw leeftijd, gevoelige huid of huidtype aan de hand van het volgende:

-Allergisch, niet olieachtig;

-Matig vettig;

-droog;

-gevoelig;

-speciale reiniging;

-luieruitslag/baby uitslag;

-zonneschade;

– regelgevend;

-Olieachtig;

-dosha”.

-Verwijder een masker dat langer dan de opgegeven tijd is ingeschakeld.

-Als u een gevoelige huid heeft, gebruik dan hypoallergene maskers en/of hypoallergene producten.

-Juiste voeding en verzorging is essentieel.

-Het innemen van vitamine-A en vitamine-B complex Para-Aminobenzoic Acid (PABA).

-Het toevoegen van fruit, groenten, en volle granen zoals zilvervliesrijst, noten, lever, of gekiemde granen aan uw dieet.

-Hydrateert uw huid om haar vol en jeugdig te houden.

– doffe teint;

– ontsnappingen;

-makkelijke rimpel verwijdering;

– puistjes;

-witte en zwarte mee-eters;

-Rimpels;

-komkommer schijfjes;

-zonnestralen;

-regen.

– Veel water drinken houdt de huid gehydrateerd.

-Voorkom dat de zon uw huid beschadigt.

– Gebruik lippenbalsem met een hoge beschermingsfactor.

-Niet roken;

-Gebruik zonnebrandcrème;

-Doe geen UV, ook niet voortijdige blootstelling aan de zon;

-Gebruik moisturizers met natuurlijke ingrediënten, niet uit de winkel.

Lees meer:

Peeling Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.