Categorieën
Verzorging

Hoe kom ik van zwangerschapsstriemen af?

Schoonheidssalon Haarlem

 

Een schoonheidssalon heeft de mogelijkheid om u er niet alleen goed uit te laten zien, maar u ook gezond te laten voelen. Veel salons bieden speciale programma’s aan, zoals een behandeling tegen drugsmisbruik of een “Everybody Enjoys Pampering”-afspraak. De diensten kunnen variëren, maar een schoonheidssalon heeft altijd een verscheidenheid aan schoonheidsspecialisten en therapeuten waardoor het een meer dan bevredigende ervaring is.

De zwangerschap is een periode waarin de meeste vrouwen wat onsjes beginnen te verliezen. Dit kan de grootte en de vorm van de borsten beïnvloeden. De psychologische gevolgen voor de vrouw zijn groot, maar de lichamelijke problemen zijn ingewikkelder om mee om te gaan. De vrouw blijft achter met striae en een verslapte huid. Gelukkig zijn er verschillende manieren om van deze striemen af te komen en een sterke, elastische huid te krijgen.

Momenteel zijn er verschillende chirurgische ingrepen beschikbaar om striae te verwijderen en sommige daarvan zijn huidlappen, huidaanvullingen en siliconenimplantaten. Het resultaat kan van persoon tot persoon verschillen. Er zijn verschillende oorzaken voor striae, afhankelijk van het feit of deze het gevolg is van een snelle groeispurt of een langzame groeispurt. Bepaalde gezondheidstoestanden, erfelijkheid, geslacht en voeding dragen ook bij tot de intensiteit, de plaats en de omvang van de striemen.

Er wordt gezegd dat de basis voor een mooie striae vrije huid, de gezonde voeding is. Het is verstandig om een multivitamine en prenatale vitaminen te nemen om ervoor te zorgen dat je huid de aanbevolen hoeveelheden voeding binnenkrijgt. Het drinken van water is ook belangrijk voor het verkrijgen van een striae vrije huid. Het water zorgt ervoor dat de huid de vitaminen en mineralen kan vasthouden die ze nodig heeft.

Er zijn oefeningen die speciaal zijn ontworpen om de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. De aanwijzingen voor het uitvoeren van deze oefeningen bevinden zich meestal bij de doorbloeding van de huid.verzet zich tegen het rekken. De specifieke delen van het lichaam die u wilt stretchen, moeten door de tandarts verstandig worden uitgezocht. Deze rekoefeningen worden soms gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen en elimineren, maar na verloop van tijd hebben ze de neiging om de huid te belasten.Om manieren te vinden om van striae af te komen, moet u zich concentreren op het eten van voedingsmiddelen die goed zijn voor de huid. Deze omvatten proteïnen en vitamine A. Voedingsmiddelen die verzadigde vetten bevatten zijn voedingsmiddelen die moeten worden vermeden. Voedingsmiddelen die veel eiwitten bevatten, zijn meestal vis en eieren.

Voedingsmiddelen met veel vitamine A helpen bij het genezingsproces dat wordt veroorzaakt door de Strengthening Exfoliant. Deze voedingsmiddelen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, spinazie, broccoli, citrusvruchten, en cantaloupe. Voedingsmiddelen die groenten bevatten, vooral groene groenten, zijn een goede bron van vitamine A.Bloemzaden, broccoli, en Philip’s Pottage. Voedingsmiddelen rijk aan Omega 3, zijn meestal walnoten, lijnzaad, en vis. Voedsel rijk aan eiwitten, omvatten meestal kalkoen en eieren. Voedingsmiddelen die gepaard gaan met voldoende hoeveelheden water, zijn noodzakelijk om de huidcellen tevreden te houden. Deze voedingsmiddelen omvatten vette vis, noten, peulvruchten, zaden, en bepaalde vruchten.

Tips voor zwangerschapsstriemen

Als u een vrouw bent die lijdt aan striae, is het belangrijk te weten dat u de handen des tijds niet zult kunnen terugdraaien. De technologie van vandaag is heel opmerkelijk; het is inderdaad een wonder dat de mens sinds het begin der tijden zoveel apparaten heeft uitgevonden om het uiterlijk van het menselijk lichaam te veranderen en te verbeteren. Helaas zal het menselijk lichaam in zijn geheel nooit meer zo mooi zijn als in de dagen van weleer. Tegenwoordig is de wetenschap echter zo snel gevorderd dat een groot aantal mensen met een beetje moeite en geduld de handen des tijds kan terugdraaien en die eersteklas krullen kan herstellen, die dalen kan gladstrijken, en die rimpels kan wegwerken. Er is geen enkele reden waarom iemand van vandaag, of zelfs een relatief recente persoon, eruit zou moeten zien als iemand van tien jaar geleden.

Striae ontstaat doordat de huid te veel wordt uitgerekt, waardoor de huid laks wordt en er niet meer uitziet. Striemen zelf zijn op geen enkele manier schadelijk voor het lichaam. Het probleem ontstaat wanneer de huid voldoende wordt uitgerekt om de minuscule bloedvaatjes die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de huid te verwijderen, en het resultaat is niets minder dan, het vlekken van de huid.

Er zijn twee manieren om van striae af te komen: je kunt cosmetische chirurgie ondergaan om de striae te verwijderen, of je kunt naar een dermatoloog gaan en hem of haar voor die striae laten zorgen. Cosmetische chirurgie is natuurlijk een dure, pijnlijke en langdurige ingreep die soms wel een aantal behandelingen van een jaar vergt. De dermatoloog kan echter een veel snellere en minder dure aanpak bieden die in wezen hetzelfde resultaat oplevert.

Lees meer:

Gezichtsbehandeling Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.