Categorieën
Verzorging

Hoe kom ik van rimpels af?

Wenkbrauwen Eindhoven

Wil je weten hoe je wenkbrauwen zijn gevormd? Het is makkelijk te beantwoorden. Je ouders leerden je hoe je je wenkbrauwen moest epileren. Maar al snel werd je moe van het epileren, dus gaf je de pincet op en accepteerde je de hulp van een make-up sponsje. Dat was ook niet erg goed. Daarna probeerde je te harsen, te bleken of te scheren. Uiteindelijk gaf je het op en besloot je om je wenkbrauwen zelf te trimmen.

Het is makkelijk om wreed te zijn tegen je wenkbrauwen. Ze zijn uitgevonden om je ogen te beschermen tegen zand en zweet en zo, en om bij je gezicht te passen. Dat is goed. Maar, nu ik erover nadenk, geen wonder dat er zoveel rimpels zijn in de onderste afleidingen van ons gezicht. De Botox die we gebruiken om de rimpels te verminderen is erg hard voor de huid en werkt niet zo goed op een vette huid. De wenkbrauwlift is een veel beter alternatief. De operatie moet door een arts worden uitgevoerd. Het is een invasieve manier om van rimpels af te komen, maar de arts moet voorzichtig zijn met hoe hij het doet. Hij moet de operatie zo plannen dat de rimpel niet meteen na de operatie verschijnt, of een paar weken erna, of nooit. Er moet een minimumperiode zijn waarin de huid geen schade ondervindt.

Er zijn vele varianten van de wenkbrauwlift. Sommige zijn ingewikkelder, met een incisie of zelfs een huidtransplantatie op de plaats van de wenkbrauw. Het is mogelijk om met dezelfde methode het extra haar en de hangende oogleden te verwijderen, en vervolgens een verzakkingsvrije filler te laten tatoeëren. Anderen maken geen gebruik van een incisie en gebruiken in plaats daarvan ranken of draadjes om de wenkbrauw te epileren. Het is de lengte van deze haartjes of draadjes die worden ingebracht die de mate van wenkbrauwlift bepaalt. Dan zijn er degenen die een wenkbrauwlift uitvoeren met Botulinum Toxine A. “Botulinum toxine werd oorspronkelijk gebruikt in de Eerste Wereldoorlog om reflux van de keelholte te behandelen. Toen bleek dat het effectief was voor dit gebruik, werd RTBotulinum Toxin Abec de standaardbehandeling voor de behandeling van reflux bij volwassenen,” volgens de MayoClinic.com.

“Hoe werkt het? Een tandarts gebruikt Botulinum Toxine A om de spieren en het weefsel rond deareolaire rand van het koon, of het gebied waar de wenkbrauw en de neus samenkomen, te inciseleren. In ongeveer 3 theelepels van het geneesmiddel wordt een kleine hoeveelheid over het gebied verspreid. Na een paar seconden zal de tandarts het spul losmaken en het oppervlak afvegen. In de onmiddellijk daaropvolgende procedure kunt u de verbetering van het gebied zien. “Wat kan Botulinum Toxin A nog meer doen? Europese artsen gebruiken nu Botulinum Toxin A voor het reinigen. Eén patiënt heeft er een CONTOUR® procedure mee laten uitvoeren. … is mij verteld. Maar ik weet niet zeker hoe nuttig het is.” Red uw ogen en uw huid. Botox is een veilig, effectief, in Amerika gemaakt niet-chirurgisch cosmetisch geneesmiddel zonder nadelige bijwerkingen. Vraag het gewoon eerst aan uw arts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.