Categorieën
Verzorging

Hoe kies je de perfecte pruik?

Pruiken kanker

 

Michelle Obama draagt al sinds zij een jaar of tien was een pruik in het openbaar. De reden waarom zij ervoor heeft gekozen er een te dragen, zou kunnen liggen in de garderobe die zij sinds de beginjaren van haar carrière als artieste draagt. Ze heeft een hele tijd getobd met de stijl en uiteindelijk heeft ze besloten haar haar los te laten om het aan de wereld te laten zien.

Het centraal corrigeren van de pruikendracht van de voormalige president is vrij gemakkelijk, aangezien de stijl een neus en een wang heeft die in het midden van de schedel zijn gemodelleerd. Elk van de vijf kostuums van Michelle heeft een neus en een wang gemodelleerd.

Je hebt nodig: een vermomd elastiekje, een pincet, een strijkijzer, een spuitfles en een spiegel.

Eerst en vooral, Michelle heeft gekozen voor een pruik met pony. De stijl heet een Bobbie Girl-pruik. De reden daarvoor is dat de pony’s zo gestyled zijn dat ze op smashinguts lijken.

De snelste manier om deze stijl te krijgen is door de achterkant van het hoofd te honigkammen, waardoor de hele gespleten punten van het haar bloot komen te liggen. Zo niet, dan kamde Michelle haar haar altijd met de hand. Haal nu de hulp van een strijkijzer van minstens 30 cm breed voor deze stijl.

Spuitbus- Michelle gebruikt een haarlak op de nek en een beetje aan de zijkanten onder het oor. Daarna gebruikt ze de spiegel om de spray op de gewenste vorm te richten.

Spiegel- Elke vrouw die haar haar zonder strijkijzer in model brengt, gebruikt een spiegel om de vorm aan te wijzen. U moet de spray richten zodra elke laag klaar is om de perfecte vorm te krijgen.

Op maat gemaakte bandjes- Sommige vrouwen denken dat het Genoeg is om gewoon een paar elastische bandjes te gebruiken om de voorkant van het hoofd op zijn plaats te houden. Dat is nooit genoeg. Je moet er meer toevoegen omdat een enkele laag elastiek het gewicht van de volledige pruik niet houdt en blijft afvallen.

Een trouwe vriend – U zult een vriend nodig hebben om u te helpen de perfecte pasvorm voor uw hoofd te vinden. U kunt er zeker van zijn dat een goede vriend in staat zal zijn om u te helpen de beste pruik te kiezen die u flatteert.

Tenslotte is de perfecte pasvorm diegene die perfect over de vitale delen van uw hoofd manoeuvreert. Een pruik die net iets te strak zit rond de haarlijn zal niet werken. U zult hem een dag voordat u gaat liggen voor de eerste test moeten afzetten.

Nadat u de perfecte pruik hebt, zult u zeker in staat zijn om de stijl te verbeteren. Als u dat niet doet, zult u er een dag of twee mee moeten rondlopen.

Lees meer:

Kapper Rhenen

Haarwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.