Categorieën
Verzorging

Hoe kies je de beste haarproducten

Hairextensions Hoogvliet

 

Wie zou niet graag dik haar hebben? Naast het feit dat dik haar je er fysiek aantrekkelijk uit laat zien, geeft het je ook het voordeel dat je haar veel langer lijkt. Voor een goede verzorging van dun haar zijn er verschillende haarproducten op de markt verkrijgbaar. Het probleem bij het gebruik van elk van hen is echter dat ze allemaal beweren dat het haar alleen kan worden verzorgd door hun specifieke product te gebruiken. Als u niet weet welk product geschikt is voor u en uw haar, kan uw hoofdhuid geïrriteerd raken. Het is dus beter om uit te zoeken welk product voor u het meest geschikt is.

1. Producten op basis van de natuur.

De natuur is rijkelijk bedeeld met natuurlijke producten die de conditie van het haar alleen maar verbeteren. Er zijn verschillende kruiden en planten die nuttig zijn bij het verstrekken van voeding aan het haar. Enkele veel voorkomende voorbeelden zijn fruit, ontbijtvoeding, koolhydraten en mineralen zoals groene thee, en fruit, onder andere. biedt u eindeloze mogelijkheden over hoe je je haar te stylen.

2. Professionele producten

Als u niet tevreden bent met de natuurlijke producten die de natuur u biedt, kunt u altijd kiezen voor de professionele haarproducten. Deze worden gemaakt door professionele haarstylisten en zijn gemaakt van superieure materialen. Sommige van de gevoelige haarproducten zijn alleen verkrijgbaar in salons en kuuroorden. Dit kan ze duur maken.

3. Genetica

Last but not least is er een klein genetisch verschil dat kan helpen om dikker haar te krijgen. Er zijn bepaalde haarstrengen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei. Deze zijn gerelateerd aan de dosering, dus als je dit soort haar hebt, kun je sterker haar krijgen.

Inleiding

Er zijn verschillende manieren om je haar te stylen. Degenen die krullend haar willen hebben kunnen een flip, een twist of een poupose doen. Wie steil haar wil, kan een stijltang of een föhn gebruiken. Wie golvend haar wil, kan een hotUtcell of een blender gebruiken. En wie dik en krullend haar wil, kan kiezen voor een haarwerk.

Toch zijn er bepaalde factoren die verantwoordelijk zijn voor verschillende haartypes. Het haar van mannen verschilt bijvoorbeeld sterk van dat van vrouwen. De reden voor dit verschil is losjes verbonden met migratie eniation.

* Sommige haarstrengen zijn verantwoordelijk voor migratie en verzuring. Als dit het geval is, kunt u de ongevraagde haarstrengen afknippen om de hoofdhuid goed te laten functioneren.

* De andere haarstrengen zijn ook verantwoordelijk voor het klitten en uitvallen.

* De buitenste laag of cuticula is ook verantwoordelijk voor het ontstaan van gespleten haarpunten. Het is verantwoordelijk voor het uitzetten en inkrimpen van de haarvezel. Als deze laag goed gevormd is, zal de haarvezel sterk zijn en bestand tegen tractie, daarom zal de haarvezel noch uitzetten noch inkrimpen.

* De cuticula beschermt het bindweefsel dat de haarvezel met de huid verbindt. Wanneer de cuticula beschadigd is, komt het katoen in de haarvezels bloot te liggen. Dit zal leiden tot haalbare weefsels die de haarvezel kunnen beschadigen.

* Sommige haarvezels zijn ook verantwoordelijk voor de productie van olie. Professionals weten wat ze moeten doen om deze olie te verwijderen.

Hoe de haarvezels te beheren

Afhankelijk van de leeftijd van de salon, zullen de technici een deel van het haar apart zetten voor permanenten. De meeste haarprofessionals zullen een lichte schaar gebruiken om de haarvezel bij te knippen. Een lichte schaar zal zelfs gebruikt worden om het gepermanent haar vorm te geven. Nadat de schaar is gebruikt om het haar te knippen, zullen de professionals de haarvezel uitrekken om het steil te maken.

Na het stretchen zullen de professionals weten of de haarvezel klaar is om in model gebracht te worden. Meestal wordt het haar gedroogd en klaargemaakt voor de service die de klant wenst. Echter, sommige salons zullen het op een aican clip plaatsen. Deze clip kan voorkomen dat de haarvezel scheurt als gevolg van de effecten van uitgerekte taper. Het wordt aanbevolen om het haar op een consistente in plaats van seizoensgebonden basis te knippen. Dit zal het risico op het vormen van kronkelpatronen in de haarvezels verminderen.

Secties van haarvezel

In het algemeen heeft elke sectie van het haar zijn eigen unieke kenmerken. Hieronder volgt een korte uitleg van die kenmerken.

1. Vorm of consistentie: Vorm of consistentie in haarvezels is een van de belangrijkste principes van hairextensions. Zonder vorm zal het kapsel bepaalde kenmerken missen die waardevol kunnen zijn voor de klant. De meeste kapsels hebben verschillende uitsnijdingen op verschillende delen van het haar. Zonder vorm zijn deze uitsnijdingen nutteloos.

Lees meer:

Hairstylist Hoogvliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.