Categorieën
Verzorging

Hoe je nagels te genezen

Builder gel

 

Jarenlang hebben bedrijven onderzoek gedaan naar de perfecte ingrediënten om de duurzaamheid en schoonheid van alle nagelproducten te verbeteren. Toen ze hun onderzoek combineerden en met deze formules kwamen, werden de Acrylic Nail Enhancement Products geboren.

Acryl nagelverbeteringsproducten helpen nagels langer en sterker te groeien, brozer te worden, gemakkelijk te ontkrullen en een langere en sterkere vacht te krijgen. Vrouwen die acrylnagels gebruiken, willen hun nagel builder gel beschermen en verfraaien en hebben liever dat ze lang en glanzend zijn.

De laatste tijd zijn er veel nieuwe innovaties op het gebied van acryl nagelproducten. Onder de nieuwe additieven, is er een genaamd Glass-Ceramic. Het wordt gebruikt in sommige producten en is enige tijd getest als een veilig alternatief voor alle acryl nagelproducten. Het is transparant aan de buitenkant en zorgt voor de natuurlijke look die we allemaal wensen. Er is een dikke keramische plaat met een temperatuurregelaar en deze verwarmt van vrijwel niets tot ongeveer 140 graden in ongeveer 25 seconden. Hij verwarmt dus relatief snel en niet te heet.

Sommigen maken zich zorgen over het aanbrengen van een thermisch materiaal op hun nagels. Glaskeramiek is een hittebestendig, maar niet-toxisch materiaal dat veilig op de huid kan worden gebruikt. U kunt dit product dus ook op uw nagels gebruiken. De sleutel tot Glaskeramiek is de warmte-afbraak. Het genereert de warmte die nodig is om de treksterkte en de schoonheid van het product te verbeteren.

Hier is een lijst van aanbevolen glaskeramiek merken.

Br capettes van Essie

esterne van Essie

Zool door OPI

Sun Kiss van Essie

Om een snelle controle van deze merken te doen, hoeft u alleen maar het merk op te zoeken voor producten of ingrediënten.

Voordat u Glass-Ceramic gebruikt, moet u uw basis manicure en pedicure doen. De nagelriemen moeten worden geknipt en de volledige nageloppervlakken moeten worden afgespoeld met warm water.

Nagelvijlen hebben meestal twee kanten. De ene kant is de ruwe kant en de andere kant is de gladste kant. Als u uw nagels gaat vijlen, zult u de ruwere kant willen kiezen. Vijl van de hoek naar het midden in vloeiende bewegingen om te voorkomen dat de nagels splijten.

Nadat u de ruwe kant heeft gedaan, vijlt u de gladde en glanzende kant. Als u druk uitoefent om te beginnen, kunt u een halve maanvorm nemen en in rondheid vijlen. Vijl de vrije rand om het recht te maken.

Breng een dun laagje Glas-Keramiek aan op de nagels en druk gedurende vijf seconden. Veeg vervolgens het teveel weg met een doekje. Breng vervolgens de basislaag aan. Het aanbrengen van de basislaag zal helpen bij de kleurontwikkeling en zal je nagels beschermen tegen afbreken. Begin met de nagelriem en de juiste nagelvoorbereiding. Laat de basislaag ten minste 10 minuten uitharden.

Uw polish coatings zullen zich ontwikkelen nadat u deze liners en sponzen in het leven hebt geroepen. Ze zullen zich ontwikkelen in de tijd, en u zult klaar zijn voor uw color coat die klaar zal zijn in disharmoups. Uw kleurlaag en topcoat moeten uitharden voor dezelfde hoeveelheid tijd. Sommigen zouden zeggen dat je klaar bent om je voeten in heet water te dompelen…heb je dat nog niet gedaan?! Eigenlijk, wacht ongeveer 10 minuten en voeg dan uw base coat en top coat toe. Wacht dan nog eens 10-15 minuten tot de twee lagen zijn uitgehard. Als je leert wanneer je de manicure moet loslaten, wordt het leven gemakkelijker voor je als het gaat om snelle reparaties.

Zo, nu weet je hoe je je nagels kunt genezen. Zorg voor een “line item” voor uw quick fix kit, uw gemakkelijke keuze in kleurrijke nagellak, en de kennis over welk product te gebruiken voor uw quick fix coat. U zult merken dat u zich veel sneller zult aankleden!

Lees meer:

Gellak bestellen

Goedkope nagelgroothandel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.