Categorieën
Verzorging

Hoe houd je je nagels kort

Biab behandeling

 

De uiteinden van de natuurlijke nagels zijn het oudste deel van de nagels. Ze zijn ontstaan toen de grote teen nog verbonden was met de grote teennagel. Om voor uw versterkte natuurlijke nagels te zorgen, kunt u ze het beste in een zeer goede vorm houden. De beste manier om ze in een goede vorm te houden is door ze kort te houden. De beste manier om ze kort te houden is door ze te vijlen. De nagel speelt een belangrijke rol in de algemene conditie van je nagels. Het onophoudelijk vijlen van je nagels kan de kwaliteit ervan verslechteren. Voor het beste resultaat vijlt u uw nagels slechts in één richting. Door in elke richting te vijlen kan er huid aan de uiteinden van de nagels komen en gaan zitten. Als u niet zeker weet in welke richting u moet vijlen, probeer ze dan in dezelfde richting te vijlen. Aanhechting en verlies van huid is een gebruikelijke vijlgewoonte. Vijl van onder naar boven.

Zelfs als u geen professionele manicure bent, kunt u toch voor uw nagels zorgen. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je nagels goed verzorgd en in vorm te houden. Kies een nageltafel die gemakkelijk schoon te maken is. Zorg ervoor dat alle apparatuur toegankelijk en schoon is. Vervang de lampen van de nageltafel wanneer ze te oud beginnen te worden. Er is niets mis mee om ze te vervangen, maar als ze leeg beginnen te raken, kun je dat opvatten als een teken dat het tijd is voor nieuwe lampen.

Verwijder de oude nagellak als u klaar bent met de mildere variant. Als u niet zeker weet welke soort u moet gebruiken, probeer dan een watje gedoopt in lakverwijderaar. Dep het op het oppervlak van de nagel. Als het de nagel losmaakt, dan heb je de juiste soort gevonden. Gebruik de remover alleen op de tenen en ga terug naar de tenen als dat nodig is. U kunt ook een remover op acetonbasis gebruiken, maar daarmee krijgt u de oude nagellak er niet af.

Als u uitgekeken bent op uw verzorging thuis, kan een Biab behandeling een optie zijn als u toe bent aan verandering. Hier zijn enkele opties om uit te kiezen:

– In de handel verkrijgbare nagellak op chemische basis (gewoonlijk alleen een doorzichtige spoeling)

– Een kom nauwelijks smeltende vloeibare acryl met een applicatortuitje

– Een bloemkoolvormig instrument (zoals een elektrische baai) en een nagelbuffer of iets dergelijks. Afhankelijk van hoe groot het gebied is waar u de nagel wilt laten verwijderen, kunt u deze verwijderingsprocedure eenmaal per week of eenmaal per maand herhalen.

– de oude nagellak wegvegen met een watje gedrenkt in lakverwijderaar.

– Masseer de voeten met een goede voetcrème die speciaal voor de voeten is samengesteld. Of, als je de luxe hebt van je eigen Fix-It Foot Cream , kun je die voetcrème-ervaring thuis nabootsen. Verwijder eerst de oude nagellak met een in remover gedoopt watje en veeg de voeten er voorzichtig mee af. Neem dan een goed bad en masseer de voeten met de crème (geniet van de ontspanning!!). Spoel de voeten en het eelt af tot de huid droog is. U kunt ultra-schoon zijn door te gaan voor een Iron Detox of Chemische Peel om zich te ontdoen van oude, ongewenste huid.

– Hoe zachter, hoe beter – verwijder oude nagellak met een watje gedoopt in remover. Test het volume van de nagel door een gezonde nagel een paar centimeter verderop te prikken. Als de nagel niet gemakkelijk loskomt, is de nagellak hoogstwaarschijnlijk slecht.

Nu je alle spelers kent, kun je je eigen verkwikkende spel spelen door de juiste nagelkleur te kiezen voor je handen en teennagels. Kies een kleur die bij je stemming past. Senatoren variëren bijvoorbeeld van een bessenkleurige tot een heldere. Als je dit gedaan hebt, breng je met een tandenstoker een gepelde lak aan op de basis van elke nagel. Laat ze drogen met een zacht luchtpenseel. Als je vloeibare acryl hebt gebruikt, wrijf die dan tussen je twee handen om de glans naar boven te halen.

Helaas zijn er zoveel leuke manieren om onze nagels op te leuken dat er maar een paar overblijven voor de gewone massa. We hebben een aantal suggesties voor gemakkelijke kleur ideeën voor je volgende salon bezoek.

Lees meer:

Rubberbase gellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.