Categorieën
Verzorging

Hoe haal je het meeste uit je wenkbrauwen

Microblading Rotterdam

 

Het is kijken naar het microblading proces, het reinigen van de huid, de ogen mooi krijgen en de wenkbrauwen in vorm. Dus wat is het volgende?

De grootste uitdaging die ik vond, is het vervagen van de wenkbrauwkleur. Afhankelijk van de vaardigheid van de artiest, kan de kleur binnen 12-18 uur zichtbaar zijn. Sommige kunstenaars kunnen een geweldige job doen in slechts één bezoek. Voor degenen die het graag onder controle hebben, is een pincet de volgende stap. Ze blijven twee weken in de buurt van de ogen en maken dan nog een uitstapje om die babyhaartjes op hun plaats te houden.

Over onder controle zijn gesproken, sommige mensen laten hun wenkbrauwen kleuren bij hun haarkleur. Heb je hier last van? Sommige mensen willen hun haarkleur niet veranderen omdat het meestal binnen een week een puinhoop wordt. Voor degenen onder u die op de rand van dit probleem zitten, houd in gedachten dat er manieren zijn om de kleur te controleren. Je moet er alleen voor zorgen dat je niet iets heel drastisch doet voordat je de wenkbrauwen in je haar grijs maakt. Als je zoiets doet, kun je de kleur van je wenkbrauwen uitputten met een wenkbrauwpincet en/of ontharingscrème.

Neem de controle over de nieuw gevormde wenkbrauwen met wenkbrauwgels, een pincet of wenkbrauwwas. Epileer niet te veel en vraag niet om York te waxen. Dit zijn delen van de wenkbrauw die met elkaar te maken hebben. Epileren is hoe je het deel dat niet epileert controleert. Als je te veel epileert, eindig je met (A-okay) het deel dat eruit ziet als een pijl. Met waxen controleer je het deel dat wel epileert. Door te harsen laat je het haar dikker aanvoelen, maar in het haarzakje is het haar dunner. Zie het onder ogen, je moet je wenkbrauwen harsen/straighten. Als je dat niet doet, zul je veel tijd en geld kwijt zijn aan het corrigeren van gebieden die veel te dun zijn om je wenkbrauwen op de juiste lengte te laten lijken.

Krijg de wenkbrauwen die je altijd al wilde Stap 6: Leer hoe je je wenkbrauwen moet verzorgen De 6 stappen naar fantastische wenkbrauwen:

6a. Laat je wenkbrauwen goed vormen door een professional of zoek het op in een tijdschrift. Als je ze moet uitdunnen, probeer ze dan in een vorm te krijgen die tegengesteld is aan hoe ze van nature groeien. Leer hoe je de verdwaalde haartjes kunt plukken met een pincet. Als je het niet mooi vindt, groeit het, hoe het er ook uitziet, vrij snel terug, tenzij je het trimt.

6b. Gebruik een potlood om de wenkbrauwen in te kleuren als je ze voor het eerst gaat epileren. Gebruik een tint lichter dan je denkt dat je wilt en wees voorzichtig, want het is moeilijk te zien waar de kleur zal eindigen. Nadat je klaar bent, borstel je de kleur lichtjes over je ooglid.

6c. Gebruik een spiegel om ervoor te zorgen dat je niet te veel haren epileert.

6d. Houd je ogen open tijdens het epileren. Kijk naar beneden als je aan het epileren bent. Houd een hand op je haar als je epileert. Zorg ervoor dat je niet te veel haren epileert.

Lees meer:

Powder brows Rotterdam

Wenkbrauwen tatoeëren Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.