Categorieën
Verzorging

Hoe beginnen borsten te groeien

Access bars training

 

Acces bars behandelingen in Austin, Texas kosten $200 per stuk, plus de service kosten. Ik dacht dat ik niets te verliezen had en durfde een Acces bars behandeling te ondergaan. Niemand zei tenslotte dat schoonheid gratis was.

De behandelingen waren heel plezierig en het gevoel van vrijheid was bijna te geweldig om te dragen. Maar nadat ik wegging, realiseerde ik me dat ik dit niet had moeten doen.

Als ik er nu over nadenk, besef ik dat ik mijn vrije wil misbruikt heb. Ik twijfelde tussen voors en tegens als een zegevierend schijnsel in de verte. Ik heb sindsdien aan God gezworen dat ik het nooit meer zal doen.

Wat ik geleerd heb is dat ik, door mezelf te bevrijden van de ketenen van schuld en beloften, reizigers wroeging heb. Ik heb ook de voortdurende dreiging van letsel en zal met plezier kraakbeenstoten maken als het zo ver komt. Als ik er alleen al aan denk, wil ik in mijn buik knijpen en op mijn duim zuigen tot ik hem voel scheuren. Als ik er alleen al aan denk, wil ik mijn agenda tevoorschijn halen. In plaats daarvan heb ik geleerd blij te zijn met mezelf en mijn leven zo goed mogelijk te leven.

De volgende keer dat je in een winkelcentrum bent, kijk dan niet naar de mensen om je heen. Kijk naar de verveelde gezichten in de rijen voor je. Staar naar de mensen die niets hebben om je uiterlijk te vergroten behalve hun kwijlende, filosofische ogen en Eric Clapton’s liedje “I’m a Gunsling Mama”. Je weet wel, Eric Clapton.

Het is tijd om meer van je vrienden aan het lachen te maken. Het is onze tijd, de tijd van onze generatie. We moeten stoppen met onze vrienden het mikpunt van de grap te maken. We moeten beginnen met elkaar het mikpunt van de grap te maken. Begin met elkaar de eeuwige beschermer te maken. Zonneschijn is onze beste vriend. Wees niet bang om te lachen. Wees niet bang om een stap te zetten. Wees niet bang om jezelf te zijn.

Toen ik bijna 10 jaar geleden met mijn man trouwde, kostte het me vier jaar om te leren om mezelf te lachen. Ik moest er aan werken. Ik moest mijn vrijheid verdienen door om mezelf te lachen. Het kostte me drie jaar om te leren de dingen te delen waar ik met niemand over kon praten. Het kostte me om bij vrienden te zijn en ze te leren kennen om van de alledaagse dingen te genieten. Je moet weten dat je de moeite waard bent en dat er altijd een reden is om te lachen.

Meestal zijn de twintigers en dertigers die dit lezen nog niet eens geboren; zij beginnen nu pas het belang van innerlijke schoonheid te begrijpen. Als je eenmaal de kaart hebt, zullen jonge mensen beginnen uit te zoeken hoe ze die kunnen krijgen.

Tieten kweken is een proces. Een groeiproces dat leuk en gezond is en letterlijk je leven kan veranderen. Als je niet oppast, kun je, zodra je borsten begint te kweken, op de een of andere manier je zelfvertrouwen verliezen en jezelf ongeliefd en eenzaam vinden. Het is oké om bang te zijn. Het is oké om je te vergissen in de dingen die je overkomen. Niets is zeker in deze wereld, zelfs schoonheid niet.

Lees meer:

Coach Nieuwegein

Danstherapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.