Categorieën
Verzorging

Het geheim van gezond haar

Hairextensions Hoogvliet

 

Vriend: Heb je de laatste tijd de haarextensies op het nieuws gezien?

Ik: Ja! Ik merk het meer en meer.

Vriend: Heb je er al over nagedacht?

Ik: Niet echt. Ik denk dat ik besluit ze te halen als ik ze nodig heb.

Voor veel mensen met een dunner wordende hoofdhuid kunnen extensions het antwoord zijn. Als je enkele eenvoudige regels volgt, zoals het vermijden van supplementen die later ernstige schade aan je haar kunnen toebrengen, of het gebruik van een zeer goede haarolie om de natuurlijke oliën die de hoofdhuid verliest te vervangen, kunnen extensions een goede manier zijn om je haar een beetje extra hulp te geven.

Er zijn in principe twee manieren om hairextensions toe te voegen: met een clip, of met een zeer losse clip. De clip-on methode is een traditionele methode waarbij extra haar wordt bevestigd aan het reeds bestaande haar. De losse clip wordt rond het hoofd geplaatst en daarna strak getrokken. Dit zijn beide geschikte methodes om een paar extensions per keer toe te voegen.

Je moet echter voorzichtig zijn om schade aan je eigen haar te voorkomen. Collageenbehandelingen en verwarmingstoestellen die worden gebruikt om de extensions aan het reeds geconditioneerde haar toe te voegen, zijn potentiële haardoders. De beste manier om het risico op haarbeschadiging te vermijden is het hoofd ten minste twee weken voor de toevoeging te rauwen met absolute selderijolie. Dit werkt veel als een conditioner, alleen zonder de schadelijke chemicaliën van een conditioner. In plaats van conditioners zoals normale conditioners te gebruiken, gebruik je de natuurlijke middelen om je eigen haar te conditioneren. De ruwe bladeren van de plant worden in een groot aantal gebruiksvoorwerpen gedaan – van haarkammen tot borstels – om direct op het haar aan te brengen.

Er zijn ook een paar meer gesofisticeerde methoden van toevoeging. Het Braziliaanse vlechtwerk is een van de meest populaire. Hoewel het gemakkelijk te vinden is, is het niet altijd gemakkelijk om het zelf te doen. De weave vereist het kopen van de extra lange weave strengen en ze samen weven om een slankere vorm te vormen. Er is echter een andere manier om de weave toe te voegen met kort haar. Mensen met kort haar kunnen kleine, niet op te sporen clips gebruiken om de weave aan hun haar toe te voegen. Deze clips zijn ontworpen om de weave strengen vast te houden en niet het haar. Nadat de strengen in de clip zijn samengevoegd, worden ze aan de reeds bestaande strengen vastgemaakt. Dit is een zeer gemakkelijke methode en de resultaten blijven een hele tijd zitten.

Sommige van de chique clips die voor het weven worden gebruikt hebben ook noppen aan het uiteinde om het haar een extra flair te geven. Welnu, u kunt de noppen niet helemaal vermijden, maar u kunt ze er wel zelf uithalen. Het losmaken van de clips is ook een gemakkelijke taak.

Plus, je kunt de clips altijd versieren met uitgroeiend haar. De accessorizing is eigenlijk een eenvoudig proces. U kunt kiezen voor een van de bevestigings-atin clips of een aantal elastiekjes. Uiteraard moet het haar dat vastgeclipt moet worden eerst gewassen worden. Daarna kunt u de clips bevestigen door de lus af te werken met een paar bobby pins.

In tegenstelling tot de eenvoudige clips, vereist het weven speciale zorg en genegenheid. Omdat de clips aan het haar vastzitten, moeten ze met extra zorg worden behandeld. Plus, je moet ervoor zorgen dat je nooit borstelen of kam de clip op. In plaats daarvan moet u het alleen voorzichtig op de haarstrengen deppen en het haar borstelen. Als u om de een of andere reden de bevestiging toch borstelt, kunt u de clips beschadigen. Ook heeft alleen een professionele salon sinds de juiste expertise om ze te bevestigen en los te maken.

Lees meer:

Hairstylist Hoogvliet

Natuurlijke haarproducten Hoogvliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.