Categorieƫn
Verzorging

Gelnagels

 

 

Voor een manicure die een aantal weken blijft zitten, kunt u overwegen gelnagels te laten zetten. Het kan een geweldige ervaring zijn en je handen zullen net zo mooi aanvoelen als je eruit ziet.

Salon gelnagels kunnen ook beschikbaar zijn als u een meer permanente manicure wilt krijgen. De meeste salonhouders zien hun gelnagels als een vooruitgang die om de paar weken herhaald moet worden. Nogmaals, de UV gel kleuring en de airbrush methode van aanbrengen geven deze manicure een stijlvolle uitstraling.

Een andere mogelijkheid om gelnagels van salonkwaliteit te krijgen, is om ze door een professional te laten doen. De meeste gelmanicures beginnen met het aanbrengen van acrylnagels. De acrylnagels kunnen vervolgens worden versterkt met UV-gel voordat ze worden gezet. Ongeacht welk type applicatie u kiest, uw gelnagels zullen mooier zijn dan welke acryloptie dan ook.

acrylnagels, gelnagels, en acryl liners van de plaatselijke schoonheidswinkel.

Gelnagels zijn mooi en betaalbaar

Waarom gelnagels kopen in een nagelstudio?

ablished in 1977, de Gel Manicure is uitgegroeid tot een echte leider in de kunstnagel industrie, bekend om hun innovatieve producten en beroemdheid endorsements. lokale nagelsalons gebruiken gels om innovatieve en mooie nagel ontwerpen te creƫren, en de nieuwste Gel manicure Trends laat zien dat gels flexibel en veilig te gebruiken zijn voor een grote verscheidenheid van doeleinden, met inbegrip van Fashion, Show, televisie en nog veel meer. Hoewel er geen gezondheidsnormen zijn voor Gel nagels, heeft de FDA enkele van de meest populaire Gel nagel toepassingen goedgekeurd:

o Gelnagels zijn perfect voor een perfecte manicure. Ze zijn in een handomdraai gezet, en dan kunt u meteen weer aan het werk

o Ze beschadigen uw echte nagels niet – Het aanbrengen van gelnagels kan uw echte nagels beschadigen. Ze worden opnieuw aangebracht met dezelfde producten die u al gebruikte

o Gelnagels zijn een gezondere optie dan acrylnagels. Nagels die je laat zitten zijn schadelijk voor je echte nagels

Natuurlijk, de kosten van high-end hergroei Essential producten van een nagel salon. houdt de kosten van Gel nagels laag, zodat u een uitstekende selectie van Gel nagels tegen een geweldige prijs kunt vinden. De selectie is zo gevarieerd als je zou verwachten, met alles van mammies tot kleine kinderen tot sexy dames en zelfs littlerates!!! Stylisten zoals jij kunnen kiezen uit een scala van fantastische kleuren Gel nagels.

Deze nagels, doordrenkt met UV gel, zijn een gezonde optie voor vrouwen met nagels die de neiging hebben te vergelen. Vaak zullen uw nagels hun natuurlijke look verliezen en parallel met uw gestylde nagels uitgroeien.

Gelnagels, beschermen uw eigenlijke nagelprivacy en verhogen uw bezitterige streperige nagels. U bent niet in staat om goed te genieten van de beschermende eigenschappen van acryl.

De kosten van het laten doen van uw nagels zijn ongeveer 1/10e van de kosten van acrylnagelsystemen. Je kunt meer van je levensstijl veranderen dan wat dan ook.

Ze beschermen uw echte nagels en vergroten uw mogelijkheden om van het leven te genieten. U kunt een gewenste look kiezen en uw nagels het woord laten doen!

Ze zien er natuurlijker uit en voelen natuurlijker aan dan al het andere dat verkrijgbaar is. Voor de meeste vrouwen kan het veranderen van de manier waarop je nagels eruit zien, helpen om zich een beetje beter over zichzelf te voelen.

Acrylnagels zijn een tijdelijke oplossing. Ze kunnen niet worden gemotiveerd om te groeien, kunnen niet worden veranderd zoals je wilt, en als ze weg zijn moet je je zorgen maken over hoe lang het zal duren om terug te groeien.

Gelnagels moeten worden gemanicuurd in dezelfde richting als ze groeien. Langdurig voor een spiegel staan kan erg moeilijk zijn.

UV gel kan in de helft tot driekwart worden geknipt, afhankelijk van de gewenste look. Het gebruik van een nagelvijl op een Sally zijn hier zeer geschikt voor. De nagel zal een natuurlijke glans hebben en er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Door de nagel in driekwart te knippen, kan de nagel als ans dienen omdat de nagel dun genoeg is om aan elkaar gelijmd te worden.

Zodra de nagel is geknipt, kan deze worden gevuld met de gewenste hoeveelheid, drukgevoelig, met een time release en opgeslagen in een Ziplock zakje voor gemakkelijk opbergen. Het gebruik van gelnagels biedt dezelfde voordelen als acryl, maar zonder de schadelijke bijwerkingen. U kunt een hele reeks uitkomsten krijgen die u met acryl misschien niet krijgt.

Lees meer:

Wimperextensions Hoogvliet

Massage Hoogvliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.