Categorieën
Verzorging

De wimperlift cosmetische procedure

Eyelash lift

 

Amerikaanse patiënten hebben het geluk dat zij de kans hebben gekregen om de cosmetische procedure Eyelash lift uit te proberen. De Amerikaanse Raad voor Oogheelkunde erkent dat deze oogbewegingsprocedure veilig en doeltreffend is. Het is dus veilig om deze aandoening bij Amerikaanse ogen te behandelen.

De oogleden behoren tot de meest kwetsbare en gevoelige delen van het lichaam. Het ooglidweefsel is te klein om bescherming te bieden tegen vreemde voorwerpen. Wanneer vloeistoffen zich ophopen, bewegen zij tegen de richting in van de glijdende aderen en tegen de optokinetische (naar binnen gerichte) werking van de spieren van de onderste oogleden. Het resultaat zijn donkere kringen of wallen onder de ogen. We hebben allemaal wel eens de vermoeide, Wolff-achtige ogen gezien van mensen die een machine hebben gebruikt om donkere kringen weg te werken.

Voor duurzame, gezond ogende ogen moeten de oogleden worden ondersteund door de benige en kraakbenige structuren van het gezicht. Helaas zijn de ooglidweefsels verdwenen. De zompige oogleden van vroeger worden echter gerecycleerd in de nieuwe rondere gezichten.

Bij een wimperlift, ooglidlift of ooglidchirurgie komt, zoals de naam al zegt, de kwestie van de oogleden weer op de voorgrond te staan. De oogleden worden verplaatst en opnieuw gevormd om het probleem te verhelpen.

De groeiende middenmassa van witte, en soms bruine, pigmenten tussen het zwart van de ogen en de ondoorzichtige delen van de ogen vertonen slijtage die de meesten van ons als iets positiefs zouden beschouwen. Het belangrijke verschil is dat de nieuwe vuller meer leven brengt in de delen van het gezicht waar de oogleden zich bevinden. De nieuwe vuller biedt een ruime dekking voor alle delen van het gezicht waar de ooglidhuid dun of zwak is.

Het belangrijkste is dat deze procedure veilig en doeltreffend is. De niet-chirurgische sleutel tot een veilig en bevredigend resultaat is ervoor te zorgen dat de patiënt geen voorafgaande huidaandoening heeft waarvan bekend is dat die veroorzaakt wordt door een opeenhoping van vet of vocht en deze aandoening wil corrigeren. De procedure moet zorgvuldig worden ontworpen en uitgebalanceerd om aan de specifieke behoeften van elke patiënt te voldoen. Hoewel elke ooglift kan worden gebruikt om bepaalde visuele problemen te corrigeren, is het belangrijk om de opties te bespreken met een zeer bekwame oogarts voor haar mening voordat actie wordt ondernomen.

De traditionele ooglidlift procedure omvat een incisie binnen de ooglidplooi lijn. Bij de procedure voor jongere patiënten wordt deze incisie niet gemaakt en in plaats daarvan wordt de huid gelift om de god te bedekken door het vooraanstaande medische centrum of Learning Curve. De verschillende soorten nieuwe ooglidprocedures omvatten de SuperFast sproetlaser, de Thermage procedure, en de Ultirderm procedure. Met de SuperFast sproetenlaser kunnen mensen worden behandeld die in een van de vier categorieën passen. Het is snel en minder duur dan andere methoden. Thermage is ook een optie. Het is een niet-chirurgische, tegenlichtende techniek. Het is doeltreffend bij het verwijderen van bruine vlekken en onregelmatige pigmentveroudering. Het belangrijkste aspect van deze procedure is dat het veilig is en niet erg veel kost.De andere opties in rimpelverwijdering en cosmetische chirurgie, bieden methoden die zijn ontworpen voor het individu dat op zoek is om de visuele problemen op te lossen die komen met het verouderingsproces. De sleutel tot het vinden van de juiste rimpel verwijdering methode voor u is eerst het doen van uw huiswerk.

De juiste professionals vinden om u te helpen

Hier loont het om te praten met mensen, zowel professionals als niet-professionals die bekend zijn met de procedure. Familie en vrienden zijn waardevolle bronnen als het gaat om het vinden van de juiste arts. Als u zich in een plaatselijk ziekenhuis of gezondheidszorginstelling bevindt, zijn daar ook deskundige professionals om u te helpen.

Lees meer:

Visine

Voedingssupplementen kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.