Categorieën
Verzorging

De schoonheidssalon

Schoonheidssalon Soest

 

De diensten die een schoonheidssalon verleent De diensten die een schoonheidssalon verleent, omvatten een breed scala van diensten. De meest fundamentele en essentiële is echter de dienst van de schoonheidsspecialisten. De schoonheidsspecialistes zijn degenen die alle behandelingen in de salon moeten uitvoeren. Zij knippen, verven en binden ook. Van de vele behandelingen is een essentieel onderdeel het bad. Het duurt meestal een half uur tot een uur voor de schoonheidsspecialisten om uw spa te voltooien.

Spa gezichtsbehandeling Ook bekend als spa gezichtsbehandeling, is het een schoonheidsbehandeling voor het gezicht. Er wordt een pleister op het gezicht geplakt met een instrument dat lijkt op een CT. Het lijkt op de windpijpen van een huis. Het gezicht wordt ondergedompeld in steriel water met een Soprano XL masker of Vitamoor gezichtsmasker.

Oogbehandelingen Oogbehandelingen zijn bedoeld om donkere kringen en wallen rond de ogen te verminderen, en om rimpels rond de ogen te minimaliseren. Het is een relatief snelle procedure, en het resultaat kan verbluffend zijn. Van alle oogbehandelingen worden de beste resultaten gezien wanneer het oog herhaaldelijk wordt behandeld.

Na de behandeling decadamination.- na de behandeling, zou de cliënt verschillende problemen zoals irritatie, ogenverkleuring, het lichte kneuzen, roodheid, en fijne lijn kunnen onder ogen zien. Dit zijn de na-effecten van de behandeling. Hoewel het vrij een ontspannende behandeling is en één van de favoriete kuuroordbehandelingen is.

Massage- Het is een inspannende procedure die veel voordelen voor de gezondheid kan bieden. Massagetherapieën zijn speciaal ontworpen voor een therapeutische reden. In plaats van technieken te gebruiken die gevaarlijk kunnen zijn voor het lichaam of die duur kunnen zijn, gebruikt de massagetherapeut natuurlijke technieken om een betere gezondheid te bevorderen.

Hot Stone Massage- Het is een eeuwenoude techniek waarbij een Zweedse massage therapeut gebruik maakt van een Zweedse massage steen. De therapeut gebruikt de steen terwijl hij zit en verzamelt dan de dode huidcellen van de cliënt. De huidcellen worden dan tot het uiterste gemasseerd om de voordelen af te leiden. Meestal wordt deze behandeling gebruikt om de huid te verbeteren.

Aromatherapie – Hierbij worden etherische oliën en aanverwante producten gebruikt voor de behandeling. De etherische oliën worden meestal gewonnen uit planten waarvan bekend is dat ze helpen bij de behandeling. De therapeut massages is verboden tijdens het gebruik van deze producten.

Exfoliatie- Het is een verwijdering van de dode cellen van de oppervlakte van de huid. Cliënten krijgen gewoon een lichte gezichtsbehandeling en een sandelhoutbad.

Retinatie – Dit is een van de processen waarbij de dode cellen door nieuwe worden vervangen om de huid soepel en glad te maken.

Vermindering van littekens – Littekenverwijdering is een van de specialisaties van deze behandeling. Het litteken wordt verwijderd met behulp van een laser en de omvang van het litteken wordt meestal vergeleken met de andere behandelingen.

Opvullen van de huid – Dit is een injectie van vitaminen, mineralen, collageen en andere natuurlijke stoffen in de huid. De meeste littekens kunnen met deze therapie worden verwijderd.

Lees meer:

Beauty store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.