Categorieën
Verzorging

De kunst van het opmaken van wenkbrauwen

Wenkbrauwen Middelburg

 

De blik van een kunstenaar op wenkbrauwen

Het beginpunt van elke kunst is bij de ogen. Het oog van een persoon is de deur naar de ziel. Als de ogen toe zijn aan een opknapbeurt, kan het gesprek lelijk worden. “Een persoon moet er altijd verzorgd uitzien,” zei Mia Farrow in “Theower of Love.” Geen detail is te klein als het op iemands ogen aankomt. Elke wenkbrauw heeft een verhaal te vertellen.

Wenkbrauwen zijn net als alle andere delen van iemands gezicht. Ze kunnen op verschillende manieren gevormd worden om stemmingen en ieders unieke stijl tot uitdrukking te brengen.

Hier zijn enkele van de verschillende soorten wenkbrauwen:

Dikke wenkbrauwen -Van de borstelige onderste rand van de wenkbrauw tot de door de salon ontworpen dikke wenkbrauw, het varieert. Sommige mensen hebben zulke volle wenkbrauwen dat ze hun ogen bedekken. Anderen hebben wenkbrauwen die zo dun zijn dat ze op borsten lijken. Verwerk die wenkbrauwen in een look.

¼ Breed – Dit is de klassieke look. Iemand met heel weinig haar (borsten of een beetje man-borsten) zou deze wenkbrauw hebben. Een brede wenkbrauw is meestal symmetrisch, maar kan variëren van hoog tot heel laag. Een hoge wenkbrauw overbrugt het oog en sluit de mond. Mensen met een lage wenkbrauw hebben een ronde wenkbrauw met een afgeronde punt. Dit is gemakkelijk te zien op foto’s.

¾ Breed -Dit is waar de meeste mensen beginnen met merkbaar donkerder bobbels tussen de wenkbrauwen. Hoewel wenkbrauwen zo laag als de neus kunnen zijn, is dit ook waar de brug van de neus begint te worden. ¾ breed omvat iedereen van quizzically tot opzettelijk scheef.

¾ breed is een goede combinatie voor een natuurlijke look. Als de wenkbrauwen de vorm hebben van de Romeinse boog, dan is dit waar de wenkbrauw moet eindigen. De wenkbrauw moet net zo lang zijn als de Romeinse boog.

¾ wijd in combinatie met dik of heel licht haar is een geweldige combinatie voor een gedurfde look. Wenkbrauwen die zo breed zijn, mogen geen nonchalante curve hebben.

Neem hetzelfde potlood en houd het verticaal tegen je voorhoofd. Kleur de punt van het potlood met de kleur die net iets donkerder is dan je haarkleur. Dit is je wenkbrauw kleur. Door de kleur te mengen, ziet de wenkbrauw er natuurlijker uit. Een makkelijke manier om te mengen is om met hetzelfde borsteltje, als je een wenkbrauwpotlood gebruikt, nog een keer over de kleur heen te gaan. Dit heeft de neiging om de kleur op te helderen en het niet zo donker te maken.

Felle en gedurfde kleuren zijn leuk, maar zijn vaak een beetje hard voor de wenkbrauwen. Als je voor deze look gaat, werk dan zorgvuldig aan de vorm. Zorg ervoor dat het breedste deel van de wenkbrauw verticaal is en het breedste deel horizontaal, zodat de look in balans is. Zie de schoonheidsspecialisten aan het werk om deze look te krijgen.

Vergeet niet dat alle make-up die u draagt na verloop van tijd verdwijnt. Het dragen van oogschaduw of liner zal tijdelijke lijntjes, rimpels of kraaienpootjes rond de ogen benadrukken. Zorg ervoor dat u in uw make-up een goede basis van grijstinten opneemt voor het aanbrengen van schaduw. Als u eyeliner gebruikt, breng deze dan aan voordat u schaduw aanbrengt. Potloden zijn meestal gemakkelijker te controleren dan vloeibare oogschaduw. Gebruik voor oogschaduw crèmekleurige oogschaduw of poeders. Minerale oogschaduw is een prachtig product, als je weet hoe je het moet gebruiken.

Breng nooit te veel schaduw of liner aan. Zwaar is niet altijd beter. Als je te veel aanbrengt, kan het de rest van je make-up donkerder doen lijken. Als dit gebeurt, neem dan een penseel en veeg de overtollige kleur weg.

Oogmake-up is bedoeld om de ogen te accentueren. Make-up moet je ogen laten opvallen. Als je make-up niet correct gebruikt, zal het opvallen.

Begin met een schone huid. Was uw gezicht met een mild reinigingsmiddel en warm water. Een washandje moet ook in warm water gedrenkt worden. Als u van mee-eters af wilt komen, gebruik dan een beetje tandpasta.

Lees meer:

Nagelstyliste Middelburg

Wimperextensions Middelburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.